Centrale Verwarming

Wellens Installaties beschikt over ruime ervaring als ’t gaat om centrale verwarming.

Wellens Installaties installeert en onderhoudt verwarmingsinstallaties voor nieuwbouw en bestaande woningen in Helmond en omgeving. Ook voor renovatiewerken zoals het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of voor een vernieuwde verwarmings installatie kunt U bij ons terecht.

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor ± 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin de goede keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriënteren. Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op zodat één van onze adviseurs de situatie bij u kan beoordelen en voor u een geheel vrijblijvende prijsopgave maakt.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is een zuinige en comfortabele manier van ruimteverwarming. De vloerverwarmingsleidingen worden gevoed met een lage temperatuur water. Een gasgestookt verwarmingstoestel werkt zuiniger bij een lagere afgiftetemperatuur.


Bij vloerverwarming kan de thermostaat een graadje lager gezet worden om toch hetzelfde comfort te ervaren. Ook hierdoor is vloerverwarming een zuinige manier van verwarmen. Bijkomend voordeel is dat er minder stofophoping en stofcirculatie is dan bij radiatorenverwarming. Dit is vooral belangrijk voor mensen met luchtwegaandoeningen.

Wellens installaties BV | T. 0492-549338 | F. 0492-522281 | M. info@wellensinstallaties.nl